Eyyübiye Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0(414)5020045
WEB https://sanayimeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : KADIKENDİ MAH. GIDACILAR 1 SİTESİ NO 26/1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : HIZLA DEĞİŞEN SANAYİ TEKNOLOJİSİNE UYUMLU VE NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRMEK, İÇ VE DİŞ FAKTÖRLERLE ARTAN İLİMİZ NÜFUSUNUN İSTİHDAMINA KATKI SAĞLAMAK. EĞİTİM VE İŞ DİSİPLİNİNE SAHİP, DONANIMLI, YETENEKLERİNİN FARKINDA OLAN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
MİSYON : ÇAĞIN DEĞİŞİM RÜZGARINDA SAVRULMADAN, GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK... OKULUMUZ SOSYAL UYUM PROJESİ PROJE OKULU DUR VE Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen; Geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk ev sahibi toplulukların sosyal ve ekonomik uyumunu, istihdam edilebilirliklerini ve yeterliliklerini iyileştirerek mesleki eğitime teşvik etmek amacı ile Avrupa Birliği FRIT Fonu tarafından finanse edilen ve Alman Kalkınma Bankası (KfW) aracılığıyla desteklenen Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi’nde (SEUP) okulumuz pilot okul olduğu için bütün atölyelerimiz, atölye malzemeleri iz ve makinelerimiz yenilenmektedir. Atölyelerimiz de bulunan makinelerimiz öğrencilerimizin uygulamalı ve teorik eğitiminde aktif kullanılmaktadır.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :2
Saatler : 08:30-16:35 (Pazartesi, Salı, Çarşamba) 08.30-14.20 (Perşembe, Cuma)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kömürlü Kalorifer
Servis : Yok
Ulaşım : 33B nolu Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü (Toplama Merkezinden Hareket Etmektedir)
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri : 380
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVSIZ
Sportif Etkinlikler : Sanayide Turnuva Şöleni Projesi ( Gençlik ve Spor Bakanlığı Destekli) Futsal , Voleybol,Basketbol.
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak
Proje Çalışmaları : METEF Fuarı Katılımı Bayaz Bayrak ve Beslenme Dostu projelerinde çalışmalarda derece almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ ( 2017 yılı 46 000 Euro Bütçeli 3 Akışlı Projemiz Başarı ile tamamlandı. Macaristan, Almanya , Fransa, Avusturya, Slovakya kapsamlı Staj Programı)